December 24, 2012

saya nak stokin boleh?

Assalammualaikum.

saya tak nak hadiah macam orang lain.
dapat teddy bear.
dapat coklat.
dapat segala-galanya.

cuma saya nak stokin boleh? ^_^

p/s : malunya bila tahu kaki itu salah satu dari aurat perempuan. tapi yang tu paling susah nak tutup. Allah!

13 comments:

asmui muhammad said...

bisa aja sih,meh mintak dgn ummi..dear fyka^^..kesedaran tu yang penting..beruntunglah bagi mereka yang sedar

Dayana AZ said...

InsyaAllah senang nk tutup :) , Dayana guna stokin dr socks world, yang kecik2, 5 for RM10 tu. Cuba lah. ehee.

✿Gucciey Lavender✿ said...

betul tu kak ..

fyy mokhtar said...

ummi :( sampai sini ummi baca. malunyaa. bolehh. nak satuu <3

fyy mokhtar said...

dayana. hi awak!! ye ke?? bestnye. ok nanti nak try cari. terima kasih datang :)

fyy mokhtar said...

Gl : hai dek :)

Fariq Jalil said...

nak stokin yg macam mane?? bunga2 ke yg ada gambar teletubbies?? hewhew

fyy mokhtar said...

pak cikkk!! wakakakka

Yuu Hidayu said...

InsyaAllah.. senang je kak fika.. mula2 start mmg lah susah.. tapi, bila dah biasa pakai, mmg tak susah dah. start lah dari sekarang. InsyaAllah dipermudahkan.. :D

Phat said...

bape pasang nak

fyy mokhtar said...

yuu terima kasihh dek. :) seronok nyaaaaaaaa

fyy mokhtar said...

phat : banyak pasang. :D

fyez fyqa said...

ok la , ada niat nak buat perubahan ke arah kebaikan ., berubah kena pelan2 k :) steady bah :P haha