February 4, 2013

PERNAH TAK? KE AKU JE?

Assalammualaikum.

sebenarnya sedang bersenang lenang di rumah. cuti sem kali ni lebih banyak bersama keluarga, rindu punya pasal. satu sem sekali je balik. mampu? so, dengan cuti yang panjang sgt macam ni dimanfaatkan dengan sebaik mungkin.

korang pernah tak ada kawan yang selalu beri korang nasihat, dia selalu ada dengan korang masa korang perlu kan dia. walaupun korang tak pernah jumpa dia. n dia tu sangat baik. tapi tiba-tiba orang tu hilang, bukan hilang cuma masa tidak mengizinkan. pernah tak? pernah tak? ke aku sorang je? hmm.

so, malam ni aku teringat la dengan seseorang. pernah jadi org penting. sebab dia pernah beri semangat yang sangat bernas untuk aku masa mula-mula aku buntu nak sambung study atau tidak. tapi, sekarang ni, entah kenapa semuanya jadi macam suram. kelam. pitam *tetibe. huhuuhu. Disebabkan aku ni suka fikir positif, so aku anggap dia pun busy ataupun dia busy dengan seseorang. ye la, aku ni je yang single sebab tu banyak masa terluang. sampaikan ada orang cakap 'fyka rajin update blog eh'. huhu. saya memang suka menaip kak, atleast saya akan post sesuatu. ni kan blog saya :)

pernah tak? 

bagi aku, cukup lah aku titipkan dia di dalam setiap doa aku. kalau dia dalam keadaan baik. itu dah cukup membahagiakan aku :)

p/s : nonoi dah balik rumah. yeayy boleh buli. semoga semuanya dirahmati. esok nak pi teluk batik. 



12 comments:

Fariq said...

maafkan sy fyka.. masa tidak mengizinkan sy untuk menemani awak lg.. insyaAllah kalau ada masa nanti sy hantarkan surat disaluti coklat.. XD

leen said...

bagus la klu selalu update blog.

Siti Safiyyah said...

salam..

ahdek penah! hehe. mungkinlah dia sibuk kot. ataupun dia ada masalah ke. haa, why not kita sendiri yg try utk contact dia? sebagai tanda kita ingat dekat dia ^^

fyy mokhtar said...

pak cik : hahahaa. penampa nak? baiklah. saya redha XD

Shiqin Sunshine said...

maaafkan BL eyk fyka ='(

>.< :larikkkkk

fyy mokhtar said...

leen : hehehe. awak pun update selalu blog ye :)

fyy mokhtar said...

ahdek : ahaaaa. yes samaaa. dah cntct tapi tak di balas. tak pee. dia busy :D

fyy mokhtar said...

bl : tidakkkkkkkkkkk. rindu semua kawann bloggerr : hentak

Kumbang Jingga said...

fykaaaaaaa hehehe...jgn lah cedey2 fyka..klau suram try something new..bersukan ke..kumpul setem ke..kira semut ke.tak pun cari lah sorang dua bf..eh silap bukan bf tapi bakal suami hehe

hafiz hafizol said...

emmm emmmmm emmmmmmmm :P

fyy mokhtar said...

bro kj : hamboihhh. suh cari dua orang bf. tak de masa nak berbf bagai ni bro. hihihi. kumpul setem tak boleh blahhh. wkakkakaa

fyy mokhtar said...

hh : ape em emmm? :P